Agregar una respuesta a este tema 
 
Calificación:
  • 0 votos - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

air jordan rea

Mensaje: #1
05-11-2021, 10:19 AM
air jordan rea
[Imagen: 4022555.jpg]

Asics senaste användning av återvunnet material och en ny lösningsbaserad färgningsprocess har tagits i bruk i stor skala den här månaden för att hjälpa till att bygga varumärkets massiva nya "Earth Day" -kollektion av sneakers som lyfts fram av den nyskapande Tarther Blast-silhuetten. Earth Day får en ny inneb?rd för sneakervärlden i år, eftersom introduktionen av dussintals nya hållbara och miljövänliga teknologier och material innehar introducerats av nästan alla skorvarumärken under solen under det senaste året. Bland dessa nya utvecklingar är Asics användning av återvunnet material i skorna, nedbringar asics skor billigt avfallet i produktionslinjen, samt en ny lösningsbaserad färgningsprocess för att minska vattenanvändningen i processen. Den här månaden presenterade det japanska löpmärket ett stort sortiment av hållbara skor, tillverkade med hjälp av dessa nya metoder, för att fira jorddagen.

Vivienne Westwoods excentriska stil har genomsyrat nästan varje hörn av modevärlden - även sneakers. Den här veckan innehar en ny del mellan modehuset och Asics kommit och förvandlat GEL-Kayano 27 till ett uttalande. Partnerskapet mellan Storbritanniens Vivienne Westwood och det japanska löpmärket Asics är knappt två år gammalt och s? tidigt en av de mest spännande pågående samarbeten i sneakersvärlden. De två innehar redan släppt över 1st halvt dussin projekt på relativt kort tid, med ytterligare två paket sneakers tillkännagivna för nästa månad. Uppföljningen av deras asics skor rea senaste release, som innehöll en höljd GEL-Kayano 27 och referens till Westwood latexstrumpor, fokuserar det senaste projektet återigen på GEL-Kayano 27, Asics nuvarande toppmoderna prestandakörningsmodell.

AMBUSH-grundaren Yoon Ahn retade nyligen sitt Nike Dunk High-samarbete i "Deep Royal Blue", och efter Ahns teaser har vi nu en detaljerad titt på den snygga designen. Genom att erbjuda en sportig, utan krusiduller blandning av kungsblå, vit och svart plus förlängda Swooshes inspirerade av motorcykelrör, fungerar Ahns senaste Dunk-samarbete som en lämplig uppföljning av hennes AMBUSH x Nike Dunk High “Cosmic Fucsia” från januari. nike skor dam rea svart skurna överdelar kombinerar vitt läder toeboxar, kvartspaneler och krage med eponymous "Deep Royal Blue" stänkskydd, ögonblick, klackar.

En gång strikt domänen för köpcentra-sneakerbutiker och "första Air Jordan" -köpare, innehar Jordan Brand's Air Jordan 1 Mid fått enormt stor vikt under det senaste året plus. I en händelse som skulle ha varit otänkbar även för tre år sedan ryktas, retas och läcks ut de nya färgerna - och den senaste sminken för att få denna speciella behandling är en som verkar ha värmereaktiva hälpaneler, avslöjade av sneaker-läckare på s. ted. group. Den främre änden av denna mellanskärna air jordan rea är all affär, blandar svart läderskydd, ögonblickar och swooshes med vita läder toeboxar, kvarter och krage. Klackarna i hälen och kragen är där det mesta pågår tack vare ett högblankt läder som ser lace att skifta färger när de utsätts för värme.
Encontrar mensajes de este usuario
Responder a este mensaje
Agregar una respuesta a este tema 


Temas similares
Tema: Autor Respuestas: Vistas: Último mensaje
  Air Jordan 1 Low Triple Black l3nqubuh 0 965 11-06-2021 04:06 AM
Último mensaje: l3nqubuh
  Air Jordan 1 Low University Blue/Noir vyq5k2r0 0 1,129 07-31-2021 04:57 AM
Último mensaje: vyq5k2r0
  Jordan 1 Low Sail/University Gold/Nere vyq5k2r0 0 1,030 07-31-2021 04:55 AM
Último mensaje: vyq5k2r0
  Air Jordan 1 Low GS 'Zebra' vyq5k2r0 0 1,194 07-31-2021 04:48 AM
Último mensaje: vyq5k2r0

Cambiar de foro:


Usuario(s) navegando en este tema: 1 invitado(s)