Agregar una respuesta a este tema 
 
Calificación:
  • 0 votos - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nike LeBron Billigt

Mensaje: #1
05-28-2022, 09:22 AM
Nike LeBron Billigt
Nike LeBron Billigt
[Imagen: fa323.jpg]

Jämfört med designen som tidigare presenterats är denna Nike LeBron Män mycket enklare. Ljusa nyanser hålls i bakgrunden och används sparsamt över SwooshConfused gradientkontur, öglan och dekalerna nedan. På andra ställen konstruerar svart nubuck och patent majoriteten av skon, varav den senare är sublimerad med futuristiska karaktärer, silhuetter av ikoniska Looney Tunes-karaktärer och själva filmens titel.

Den kommande Nike LeBron Kvinnor är övervägande klädd i svart och vitt och har ett antal detaljer som hindrar den från att helt enkelt vara en tråkig, tvåfärgad basketsko. Nike React-skum kombineras med en fyllig Nike Air Max-enhet mot hälen, den senare har en iögonfallande "infraröd"-påminnande ton. Nike LeBron Köpa signatur på toppen av plösen hänger sig också åt den skarpa röda kontrasten, liksom skons sockliners. Utan några av de lejonemblem som har förekommit på tidigare förslag under James' serie av sneakers, är innersulorna märkta med en grafik av ett anatomiskt hjärta tillsammans med texten "HRT OF LION".

Nike LeBron Billigt fortsätter utforskandet av den basketspecifika Air Max, ett dämpningspaket som LeBron har hållit fast vid sedan LeBron 7. För det senaste kapitlet skapade Nike Basketball-teamet en Air Max-enhet med två kammare kombinerad med en Zoom-framfotsenhet för ett helt nytt uttryck för Air. Design-/ingenjörsteamet hade i uppdrag att skapa en design som matchade rymdålderns utseende, enligt seniordesignern Jason Petrie.
Encontrar mensajes de este usuario
Responder a este mensaje
Agregar una respuesta a este tema 


Cambiar de foro:


Usuario(s) navegando en este tema: 1 invitado(s)