Foros de Viajar a Perú
Adidas Ultra Boost 4.0 Cloud White - Versión para impresión

+- Foros de Viajar a Perú (https://www.viajaraperu.com/foro)
+-- Foro: Turismo (/foro-turismo)
+--- Foro: Alojamiento en Perú (/foro-alojamiento-en-per%C3%BA)
+--- Tema: Adidas Ultra Boost 4.0 Cloud White (/t-adidas-ultra-boost-4-0-cloud-white)Adidas Ultra Boost 4.0 Cloud White - l3nqubuh - 11-06-2021 03:58 AM

[Imagen: 13942_1.jpg]


Adidas Ultraboost fick mycket beröm för sitt tilltalande utseende, dess hållbara komponenter Adidas Dam och lyhördheten hos dess mellansula. Många löpare kunde hålla sig bekväma under hela löpningen. Många var överens om att priset var dyrt, men de kommenterade också att det var värt investeringen på grund av dess övergripande kvalitet. Denna landsvägssko blev starkt rekommenderad av neutrala löpare.


Denna upprepning av Överlägsen Dämpning Ultra Boost har helt enkelt en tonal grå finish över sin Primeknit-överdel med en matchande snörning av buröverlägg och hälräknare. Slutligen, silvermärke vid hälen, följt av en vit Boost-mellansula och svart Continental-yttersula i gummi toppar designen.


Det senaste i Ultra Boost-evolutionen, adidas släpper den fjärde versionen av sin Adidas Skor Vita populära löpare. Här sitter en raffinerad Primeknit-överdel ovanpå boost™-dämpade sulor, vilket ger en energifylld löpning med varje steg. TORSION® SYSTEM, gjuten Fitcounter häl och konstruerad stickning driver dig till mållinjen och fungerar sömlöst för att hålla dig låst med riktat stöd.


Adidas Ultra Boost 4.0 Cloud White är en av Adidas tältskor, med en ovandel av Primeknit som andas och en tjock Boost-mellansula. Rean gäller vita och svarta modeller för män och röda och vita modeller för kvinnor. Dessa löparskor bär dig genom dina distanslöpningar. Lätt men ändå stödjande, den stickade ovandelen anpassar sig till den förändrade formen på din fot när du rör dig. De är inställda på ett mjukt lager av Boost, som återför energi till ditt steg.


https://www.skorunvit.com/