Foros de Viajar a Perú

Versión completa: Adidas NMD_R1 Sale
Actualmente estas viendo una versión simplificada de nuestro contenido. Ver la versión completa con el formato correcto.
Adidas NMD_R1 Sale
[Imagen: NMD_R1_Shoes_Green_BD8011_01_standard.jpg]

Nog niet zo lang geleden was de Adidas NMD_R1 Dames een van de meest begeerde schoenen in de adidas-catalogus, die qua verkoop vaak wedijverde met de UltraBOOST. Nu is dat echter niet helemaal het geval, en velen hebben het silhouet uit hun persoonlijke rotaties gehaald. Dit jaar probeert het merk het publiek dat ze ooit hadden opnieuw te verleiden door nieuwe, enigszins innovatieve modellen te creëren, zoals
de Adidas NMD_R1 Goedkoop.

Adidas NMD_R1 Heren, die maanden geleden verscheen in een OG zwart-witte colorway, is nu opgedoken in een alternatieve grijze make-up. Ter vergelijking: dit paar geeft een meer futuristisch gevoel, omdat de neutrale kleur op het hele bovenwerk wordt toegepast. Lichtere tinten maken het zwaartepunt van de constructie af - zoals de tooling, basis en voering - terwijl donkere tinten de schoen omlijnen over de naden, randen en gerasterde tong.

Hoewel de ontwikkeling niets nieuws onthult over de langverwachte evolutie van het 'NOMAD'-ontwerp van adidas, suggereert het dat een releasedatum dichterbij is dan voorheen. Zoals eerder gezien, vormt de Primeknit-constructie het geheel van het bovenwerk. Profiel Adidas NMD_R1 Sale zitten bovenop een iets minder robuust materiaal en leveren een esthetiek die vergelijkbaar is met de YEEZY BOOST 380. Details aan de bovenkant van de hiel en tong geven het paar een futuristisch tintje, maar ze worden ongetwijfeld overschaduwd door de agressieve zool eenheid onder de voet.
URLs de referencia